Wednesday, February 12, 2014

به همین علت توصیه می شود تا جای ممکن از لامپهای فلورسنت فشرده که شبیه لامپهای مهتابی قدیمی اما فشرده


عصر عصر تکنولوژی است و همه کشورها به خصوص کشورهای در حال توسعه به دنبال استفاده هرچه سریعتر creative t12 wireless از آن چرا که گمان بر آن است که هرچه بیبشتر از ابداعات روز استفاده کنیم پس حتما آنلاین تر هستیم اما دریغ و صد دریغ که باز هم در یافتن راه که نه اما در رفتن مرتکب اشتباه شدیم.
سالهاست از ورود و پس از آن تولید لامپهای کم مصرف گذشته است و مردم به آنها عادت کرده اند علی الخصوص با اختصاص یارانه از سوی دولت میزان استفاده به طور چشمگیری بالا رفت بدون آن که مردم به درستی از مضرات آنها آگاهی داشته باشند و بدانند که روش استفاده صحیح از آنها چیست یا چه اصولی را در استفاده creative t12 wireless و نگهداری و یا برای انهدام آنها باید رعایت نمایند.
مکانیزم تولید نور در لامپهای فلورسنت فشرده یا CFL که در بین مردم به لامپهای کم مصرف معروف شده اند تحریک الکتریکی بخار جیوه است. بخار یا اتم جیوه در صورت تحریک الکتریکی اشعه ماورا بنفش تولید می کند و این اشعه بعد از برخورد با فلورسنت که به صورت یک لایه پودر روی لامپ قرار دارد به نور مرئی تبدیل می شود.
در این فرآیند تولید نور دو خطر مهم وجود دارد اول اینکه به هر علت از جمله کیفیت پایین لامپ اندود نشدن کامل سطح لامپ با پودر فلورسنت یا هر دلیل دیگری اشعه ماورا بنفش از لامپ نشت کند که بسیار خطرناک است و بیماری های پوستی و چشمی را برای افراد به دنبال دارد.
تهدید دیگر مهم این لامپ ها استفاده از بخار جیوه است جیوه یک فلزسنگین خطرناک است که نشت آن در محیط موجب بروز بیماریهای عصبی می شود سم جیوه در این لامپ ها حاوی ماده خطرناک نوروتوکسین است که عامل بیماریهای عصبی خطرناک است. البته تا زمانی که این لامپ ها شکستگی نداشته باشند احتمال نشت بخار جیوه وجود ندارد اما در صورت شکستن باید پروتکل جمع آوری و ایمنی به درستی توسط مردم رعایت شود که متأسفانه این پروتکل نیز در کشور ما آموزش داده نشده و عملیاتی نشده است.
بررسی ها نشان داده است که در موارد بسیاری لایه فلورسنت در این لامپ ها به طور کامل مالیده نشده است یا قسمتی از آن کاملا پوشیده نشده است و به هر حال به علت کیفیت برخی از این لامپ ها احتمال نشت اشعه ماورا بنفش بالاست. بخار جیوه توسط ریه که جذب بالایی هم دارد به سرعت جذب می شود و به خصوص برای مادران باردار و کودکان بسیار خطرناک است و موجب بروز بیماریهای عصبی می شود.
به همین علت توصیه می شود تا جای ممکن از لامپهای فلورسنت فشرده که شبیه لامپهای مهتابی قدیمی اما فشرده شده هستند کمتر استفاده شود و در صورتی که استفاده می شود نیز فاصله فرد تا لامپ همواره بیشتر از سانتی متر باشد و هرگز برای مطالعه نباید از این لامپ ها استفاده کرد. باید مراقبت کرد که این لامپ ها هرگز نباید شکسته شوند و در صورتی که این اتفاق افتاد باید بلافاصله در و پنجره ها باز کرد تا غلظت بخار جیوه در محیط کم شود و بعد از مدتی بدون استفاده creative t12 wireless از جارو برقی با دستکش یابد ابتدا تکه های بزرگ و بعد تکه های کوچک آن را جمع آوری کرد و پودر فلورسنت آن هم که بیماری زاست باید با یک حوله خیس جمع آ وری شود. استفاده از جاوربرقی برای جمع کردن لامپهای فلورسنت شکسته به علت خروج هوا از قسمت عقب جاروبرقی موجب پراکندگی پودر فلورسنت در هوا می شود که تنفس آن بسیار خطرناک است و می تواند سرطان زا باشد. متأسفانه به علت تأخیر آموزش بعد از ورود تکنولوژی در کشور آگاهی مردم از این خطرات کافی نیست پروتکل جمع آوری این لامپ ها نیز در کشور نداریم creative t12 wireless و به علت پرداخت یارانه از سوی دولت برای این لامپ ها با مصرف بالا و به همین نسبت خطرات بالای این نوع لامپ ها در جامعه مواجه هستیم. بهترین جایگزین creative t12 wireless کدام است
بهترین جایگزین فعلی برای این لامپ ها لامپهای LED است که هیچکدام از این خطرات و مشکلات را ندارند و بسیار کم مصرف تر از لامپهای فلورسنت هستند و مصرف آن ها در حد تا وات است. این لامپ ها بخار جیوه و ماده فلورسنت ندارند و بر اساس تکنولوژی نزدیک کردن دیود های ید به هم عمل می کنند و باید دولت فعلا یارانه لامپ ها را به این سمت ببرد ضمن اینکه قطعا در آینده نزدیک لامپهای با تکنولوژی های جدید تر و پیشرفته تر نیز وارد بازار می شود
صفحه نخست پست الکترونیک آرشیو وبلاگ عناوین مطالب وبلاگ نوشته های پیشین بهمن 1392 دی 1392 آذر 1392 آبان 1392 مهر 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 دی 1391 آبان 1391 اردیبهشت 1391 فروردین 1391 اسفند 1390 بهمن 1390 دی 1390 آذر 1390 آبان 1390 مهر 1390 پیوندها مدیریت آموزش و پرورش تیران و کرون وبلاگ رویکرد تربیتی استان سایت پایگاه علوم تجربی استان سایت پایگاه علوم تجربی استان
 

No comments:

Post a Comment